Presentaties en Standwerk

 

Doelgroepen; Kinderfeestjes, buitenschoolse opvang, verjaardagen, familiefeestjes, een reünie, seniorenmiddagje, scholieren, spreekbeurten en nog veel meer redenen om een leuke presentatie te houden. Ook doen wij standwerk, zoals op bovenstaande foto’s, dit was oa op de open dag op de Dierenambulance in Weert en bij een tuincentrum. Wij kleden een leuke informatiestand aan en nemen dieren mee. We doen dan het zelfde als op een presentatie; vertellen, uitleggen en vragen beantwoorden.

DragoZoo komt met haar dieren bij u thuis of op een andere leuke lokatie. Wij nemen dan minimaal 5 verschillende dieren mee, en zullen hier ongeveer 1 á 1,5 uur over vertellen en vragen beantwoorden.

(Kijk eens op http://www.hallohorstaandemaas.nl/Oog-in-oog-met-reptielen voor een leuk krantenartikel over ons!) En natuurlijk op limburger.nl/cnt/dmf2020929_00177824

Het is niet alleen leerzaam maar ook erg leuk!

 

presentatie

Natuurlijk hanteren wij zelf onze dieren, en bij belangstelling mogen de deelnemers of deelnemertjes ook onze dieren vasthouden. We vertellen over de dieren die we meenemen en laten zien hoe deze het best gehanteerd kunnen worden en hoe ze leven en wat hun kenmerken zijn. Op de website kun je alvast  een voorproefje van onze dieren krijgen. We nemen onder andere (in wisselende samenstelling) een Landschildpad, een Kameleon, een Blauwtongskink, een Gekko, een Slang of een Spin mee. Niets moet, (bijna) alles mag!

 

 

Om u een prijsindicatie te geven; Wij komen bij u thuis (of op locatie) met onze dieren en geven een presentatie en erna nog de mogelijkheid om dieren vast te houden en foto’s te maken vanaf 145 excl. reiskosten ( bijvoorbeeld naar Den Bosch of Arnhem voor een totaalprijs van 165 € incl reiskosten)