Gastenboek

Hallo allemaal,

Heeft u genoten van onze presentatie, of bent u tevreden over onze producten?

Wilt u dan een leuk berichtje achterlaten?

Groetjes,

Lukas en Angelique

29 gedachten over “Gastenboek

 1. Het was leuk om met jullie kennis te maken ,de rondleiding was leuk en interessant.

  Mijn complimenten voor  jou workschops betreft de terrariums, petje af en dan voor deze prijs.

  Groetjes 
  Irene

 2. Lucas en Angelique,

  Wij hebben met onze vriendengroep ” De Bonanza’s”  vanmorgen genoten van jullie uitleg en de dieren die jullie meegenomen hadden. Leerzaam en leuk gebracht!! Bedankt!!

 3. Hoi Lukas en Angelique,

  Een leuke, overzichtelijke site!
  Over de kwaliteit terraria die je (af en toe 😉 ) aflevert, alleen maar groot respect! Puur vakmanschap! Ik denk je nog wel vaker nodig te hebben in de toekomst, maar dat zal niks nieuws zijn 😆

  Groetjes, Eric

 4. Hoi Lukas en Angel,

  Het was een zeer leerzame en boeiende lezing over deze diertjes, we hebben er van genoten.
  Verder zullen we jullie in de toekomst nodig hebben voor het bouwen voor een of meerdere verblijven voor onze dieren, naar mijn gevoel zullen ze zich daar meer thuis gaan voelen als waar of hoe ze nu zitten, dat heb ik al begrepen bij ons gesprek.
  O ja en dan jullie site prachtig en overzichtelijk  🙂

  Tot spoedig gr Antonia.

 5. Wat een goed intiatief om presentaties te gaan geven en wat een mooie webpagina Lukas en Angelique.
  Veel succes met alles hoor.
  Groetjes,
  Phil

 6. Hoi Lukas en Angelique!
  Ik wil jullie graag even hartelijk bedanken dat jullie tijdens de dierenweken bij Intratuin aanwezig zijn geweest! Het was een erg groot succes en ben blij dat we samen hebben mogen werken (en over angsten heen zijn gekomen….;-) ) Ik wens jullie veel succes verder en we zullen contact met jullie opnemen zodra we weer wat leuks op de planning hebben!
  groetjes Lisa Intratuin Venlo

 7. hi lukas en angelique,

  Hartelijk bedankt voor jullie hulp!
  ik vond de kleine rondleiding bij jullie ook super indrukwekkend, het zag er erg goed en verzorgt uit!
  ik ben erg blij met de 2 kleintjes en zal spoedig een keer laten weten hoe het met ze gaat!:)
  groetjes yannick

 8. Hoi Lucas en Angelique,

  bedankt dat jullie op het feestje van onze dochter zijn geweest!
  Het was ontzettend leuk.
  En de kinderen natuurlijk helemaal trots dat ze de vogelspin hebben durven vasthouden.

  Groetjes
  Eric en Gemma

 9. Beste Lukas en  Angelique,
  Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid om ons bij jullie thuis kennis te laten maken met jullie dieren. Wij zijn zeer onder de indruk van jullie professionaliteit en vooral liefde voor jullie dieren. Wij hebben er veel van opgestoken; Max zal zeker een goede spreekbeurt houden! HGroeten en dikke knuffel voor de dieren, Max, Julie, Maurice en Jacqueline
  🙂

 10. Lucas en Angelique,

  het was een super avond in de kantine van TCA!
  De kids hebben enorm genoten en dankzij jullie rust en goede uitleg hebben de meeste kinderen hun angsten overwonnen en toch een van de beesten opgepakt of geaaid….
  Nogmaals bedankt voor deze leuke en zeker professionele avond, wellicht voor herhaling vatbaar!

  groetjes uit Arcen

 11. Lieve oud buren,

  Succes met DragoZoo. De website ziet er geweldig uit.

  Dikke kus vanuit het zuiden.

  groetjes,

  Colette, Roger, Laura
  poot: Max, Mushu, Figaro en Britt

 12. Hoi Lukas en Angelique,

  Mijn vriendjes en ik vonden het afgelopen zaterdag erg spannend :ahhh:, leuk :-), leerzaam >:( en grappig ;-P op mijn kinderfeestje (7 jaar). Op al onze vragen, wisten jullie antwoorden te geven en we weten nu alles over hagedissen, leguanen, schildpadden, kameleons, slangen en vogelspinnen. Zelfs over het poepen en plassen :red: van de dieren wisten jullie alles te vertellen. We mochten zelfs even ruiken aan….. De dieren aanraken was in het begin nog spannend, maar aan het eind waren we allemaal stoer jongens :coolsmirk:. Ik mocht zelfs helemaal alleen de grote slang vasthouden en heb nog een mooi cadeautje gekregen. Alle papa’s en mama’s waren trots op mijn vriendjes en mij. Ze willen jullie en jullie dieren ook wel een keer zien. Dus misschien komen we elkaar nog wel eens tegen.

  Groetjes (ook aan de dieren),

  Ids (ook namens mijn zusje Jans, broertje Kjeld, mama Carol en papa John) 

    

 13. hoi Lukas en Angelique.
  wij hadden een kinderfeestje met 11 kids
   wij vonden het heel vet dat jullie  dieren  meenamen  bijv. slang , hagedis, kameleon en schildpad.
  wij mochten een slang vasthouden die was erg sterk.
  en de kameleon vonden wij het vetst.
  sommige meiden  vonden het een beetje eng daarna niet meer de vogelspin was ook erg cool
  Met vriendelijke groet Guus en Gijs :cheese::cheese::cheese:

 14. Het was een zeer geslaagd feest, ondanks dat we kinderen hadden die echt super bang waren voor de vogelspin. De Cameleon die zorgde voor een heerlijke geur in de kamer (had even flink gepoept!) en die ging even in de planten op de kast zitten bijkomen van allemaal de kids die hem even aan wilde raken, maar wat was die mooi van kleur! De slang was toch wel het stoerste, vooral het vasthouden! De schildpad mocht gewoon even buiten in het gras rondlopen waar de kids aan het spelen waren, wat een nieuwsgierig beestje.

  Lucas bedankt.

  <?xml:namespace prefix = “v” ns = “urn:schemas-microsoft-com:vml” /> <?xml:namespace prefix = “o” ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />

 15. Beste Lukas en Angelique,
  jullie doen kinderfeestjes, maar wij hadden gevraagd om jullie show te presenteren voor volwassenen en enkele kinderen. En dat was heel geslaagd, jullie show was informatief en ongedwongen. We kregen dan ook erg leuke reacties.
  Groeten,
  Robert en Marianne

 16. Hoi Lukas,

  afgelopen weekend was je present op ons jaarlijkse straatfeest met een aantal van je dieren. Het was echt super leuk en informatief. Je kwam eigenlijk voor de kinderen, maar ook de volwassenen waren geboeid door je verhalen/weetjes over de dieren.

  Nogmaals bedankt namens de bewoners van de Jade!

 17. Lukas,

  Wat een happening voor onze Tren en 6 vriendjes. Ondanks het drukke enthousiasme van de mannetjes wist jij met passie en rust van alles te vertellen over de dieren die je bij je had. Na je vertrek kwamen de stoere verhalen los over wat ze allemaal gezien hadden en aan durfde te raken.

  Voor alle bezoekers van dit gastenboek; Ik raad u aan om Lukas te boeken voor een origineel kinderfeest. En voor alle mama’s het vogelspinnetje valt best wel mee, haha.

 18. Hallo Lukas,
  We hebben een geweldige middag gehad. Ties en zijn vriendjes hebben met open monden zitten kijken en hebben er echt wat van geleerd. En wij ook! Mega-interessant.

  Dank je wel. Het is een aanrader!

  Groetjes.

 19. Beste Lukas,
  heel erg bedankt voor de hele leuke en leerzame middag gisteren. 
  Ons zoontje (9) heeft samen met zijn vriendjes hiermee het (verjaardags-)feestje van zijn leven gehad en helemaal naar zijn wens, hij en zijn vriendjes zullen dit niet snel vergeten.

  Wij (ouders) vonden het zelf ook allemaal heel erg interessant, dat merkte je wel aan de vele vragen die wij ook aan jou stelden 😉
  Maar het leuke was ook gewoon hoe dichtbij de kinderen gisteren bij reptielen hebben kunnen komen.
  En niet alleen dichterbij gekomen betreffende de vele informatie, maar ook om eens echt te kunnen voelen hoe een slangenhuid aanvoelt. 
  Geen bangeriken gisteren, want zelfs het jongetje dat eerst niet durfde, heeft toch nog een slang aangeraakt. 
  Je bracht het ook allemaal heel erg leuk, spannend, streng (maar op een leuke en duidelijke manier) en hier en daar ook vaak wel heel erg grappig.

  Leuk werk, hoop dat je nog veel kinderen (en volwassenen) weet te informeren/enthousiasmeren met deze mooie reptielen en (wel hele snelle) spin.

  Vandaar dat ik jou zeker graag aanraad te boeken, bij mensen die op zoek zijn naar een leuk, en origineel feest. En zeker niet alleen bedoeld als kinderfeestje, ook volwassenen zullen dit een hele leuke en interessante voorlichting/ervaring vinden.

  Bedankt!

 20. Wat heeft Ruben (9) genoten van zijn kinderfeest. Zowel de jongens als de meiden vonden het reptielefeest supercool! Lukas wist de kinderen elke keer weer bij de les te houden met weetjes, vragen, gekke dingetjes en leuke grapjes. De dieren mogen uitgebreid geaaid en vastgehouden worden en Lukas houdt goed een oogje in het zeil dat de kinderen niet te druk zijn voor de dieren en dat de dieren niet gespannen raken. Een echte aanrader!!

 21. Kinderfeestje van mijn zoontje was een groot succes! Kids vonden het geweldig. Lukas pakt het heel goed en leuk aan. Aanrader!!!

 22. Hoi Lukas,
  Jouw bezoek aan ons kinderfeestje was echt super. Wat een mooie dieren had je bij je.Je wist er zeer geboeid over te vertellen en betrok daar iedereen bij. Het aanraken en vasthouden van de dieren was natuurlijk het hoogtepunt. Iedereen ging met gave foto’s en stoere verhalen naar huis. Daar wordt nog steeds over nagepraat! Een feestje om nooit meer te vergeten. Bedankt daarvoor!

 23. Hoi Lukas,

  Vandaag ben je bij ons geweest voor het kinderfeestje van Senn. Wat ontzettend leuk was het. De kinderen hebben genoten van de ontzettend mooie, interessante en spannende dieren die je bij had. Ook de uitleg erbij en het feit dat ze dieren van dichtbij hebben kunnen zien en aanraken maakte het extra bijzonder.
  Dit is voor Senn echt een feestje naar zijn wensen. Super bedankt! Ook namens Senn.

  Groetjes Nancy

 24. Hoi Lukas,
  Afgelopen zaterdag heb je onze zoon en zijn vriendjes verrast met een bezoek.
  Ze vonden het geweldig (en wij ook).
  Het was heel informatief en erg spannend.
  Zoals één van de jongens later zei: “het was een uniek feestje.”
  Nogmaals bedankt voor het geslaagde feestje (en uiteraard ook dankzij je charmante hulpje ????)

 25. Hoi Lukas,

  Dankjewel dat je me zo’n superleuk feest bezorgde! Je kon iedereen boeien door je interessante uitleg en interactie! Eén vriendje dat een beetje angst had, was op het einde van je voorstelling gerust- gesteld. Je dwong niemand om een dier te aaien of vast te nemen. Het was een geweldig en uniek feestje!
  Groetjes, Jasper

 26. Gisteren heeft Drizz zijn kinderfeestje gehad en jij maakte dit meer dan compleet! Wat was het een geweldige, leuke en leerzame uitleg met de nodige humor. 8 jongens zo?n lange tijd te boeien en te laten luisteren chapeau! De reptielen waren heel mooi en gaaf om te zien en te voelen. Drizz zijn wens is uitgekomen, een echte slang om zijn nek. Het was fantastisch, Lukas en de reptielen, super bedankt, een echte aanrader! 🙂 🙂

 27. Hoi Lukas,
  Namens Ryan (en zijn vriendjes) heel erg bedankt dat je er was op het feestje. Ze hebben ervan genoten.
  Groetjes van Ryan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *